Almenys nou persones han resultat ferides i un sospitós ha estat abatut per la Policia en un atac en un campus de la universitat de Columbus, a Ohio, als Estats Units; un succés que els agents han donat per acabat però sobre el qual hi ha encara molta confusió.

L'alerta inicial de la Universitat Ohio State avisava d'un "tirador actiu", però fonts policials han informat a la NBC que alguns estudiants van ser ferits amb un atac amb navalles. A més, alguns testimonis han dit a la filial local de NBC que algunes de les víctimes van ser atropellades per un vehicle, per la qual cosa cada vegada sembla menys clar que es tracti d'un tiroteig.

Els ferits, diversos d'ells en estat greu, han estat traslladats a hospitals locals, segons ha informat un portaveu del cos de bombers a l'emissora local de la NBC i al canal local 10tv. Tots dos mitjans asseguren, citant fonts policials, que "un sospitós" ha estat abatut pels agents, però es desconeix quants han sigut els atacants.

El servei d'emergències de la universitat ha anunciat a Twitter, dues hores després de la seva primera alerta, que l'"escenari és segur" i que els estudiants ja poden sortir dels seus refugis, encara que les classes s'han suspès per a la resta de la jornada.

Les imatges en directe de les televisions locals mostren un gran desplegament policial a l'extens campus, així com la presència d'una vintena d'ambulàncies. Les escoles de la zona estan en alerta per precaució i ningú pot entrar ni sortir dels centres, segons la cadena 10tv.

El governador d'Ohio, John Kasich, s'ha pronunciat sobre el succés en el seu compte de Twitter: "Els pensaments i oracions d'Ohio són per a la comunitat d'Ohio State. Estiguin fora de perill, escoltin als serveis d'emergència", ha escrit.