"No podia dormir, vaig baixar les escales i vaig matar a la meva mare. He vingut caminant per aclarir-ho tot". Amb aquestes paraules va confessar ahir a primera hora del matí el seu crim l'autor del parricidi de Monteana, un poble proper a Gijón. Un jove de 32 anys que va acabar amb la vida de la seva mare asfixiant-la de matinada.

El noi va acudir a la comissaria més propera al seu domicili a primera hora del matí. Els agents del Cos Nacional de Policia que el van atendre van anar al domicili familiar per comprovar la veracitat del que havia passat. Al lloc del succés també van presentar-se funcionaris de la Guàrdia Civil. Els agents de la Benemèrita es van fer càrrec de la investigació del cas. Els funcionaris investiguen ara les causes del succés. Pel que sembla no hi va haver una discussió prèvia. L'acusat tenia una síndrome psicoafectiu però no prenia la medicació.

En cercles propers a la família ningú s'explica el que ha passat, ja que en el veïnat asseguren que la nit de dilluns no es va escoltar cap discussió a l'habitatge. El parricida es va quedar despert fins que va prendre la decisió d'acabar amb la vida de la seva mare. Poc després de cometre el crim va decidir entregar-se. Fonts properes al cas asseguren que la família es troba "destrossada" per un succés al que no troben explicació.