El cap de la Protecció Civil, Fabrizio Curcio, ha informat que de moment han estat localitzades amb vida deu persones sota l'hotel sepultat al centre d'Itàlia, de les que ja han estat rescatats quatre nens i una dona.

Sota la runa i la neu romanen atrapades les cinc persones restants que han estat localitzades amb vida i a les quals les autoritats intenten rescatar.

El cap de Protecció Civil ha explicat les tasques de rescat que es duen a terme entre les ruïnes de l'hotel Rigopiano, localitzat en plena serralada dels Apenins, pròxim al municipi de Farindola (centre).

Curcio ha dit que aquesta ha estat "una jornada complicada però no exempta d'elements positius", en al·lusió a la troballa de supervivents, cosa amb la qual no es comptava a causa de l'estat de l'hotel, completament destruït, i al fred a la zona.

D'acord amb les xifres aportades per les autoritats, en el moment de l'allau es trobaven a l'hotel al voltant de trenta persones, de manera que el nombre d'aquelles de les quals no es tenen notícies ascendeix a una vintena.