Almenys 16 persones, la majoria joves, han mort i 39 més han resultat ferides en un accident d'autobús a la ciutat italiana de Verona, al nord-est del país, segons ha informat el cos de bombers aquest dissabte. Les víctimes d'aquest succés són majoritàriament joves d'entre 14 i 18 anys d'edat de nacionalitat hongaresa que tornaven al seu país després de realitzar un viatge per França, ha informat la policia.

Els bombers i altres equips d'emergència treballen al lloc del sinistre, registrat la passada nit a l'autovia A4 a l'altura del municipi de San Martino Buon Albergo, a prop de la sortida cap a Verona aquest. D'acord a la primera reconstrucció dels fets, l'incendi es va originar suposadament després que l'autobús en què viatjaven un total de 55 persones topés contra un pal.

El xoc va provocar que molts dels ocupants quedessin atrapats dins del vehicle embolcallat ja per les flames. Les víctimes mortals van resultar calcinades, fet que en dificulta la seva identificació.

Per la seva banda, els ferits han estat traslladats a diferents hospitals de la zona, sobretot al de Verona.

Les autoritats han procedit al visionat dels enregistraments de la xarxa de càmeres de l'autovia per tal d'aclarir les causes d'aquest "dramàtic accident".