Després d'un dia de nevades, el Servei Meteorològic de Catalunya preveu per aquest dijous una jornada amb núvols abundants fins a mig matí, amb possibilitat d'algun ruixat feble, aïllat i minso, de neu per sobre de 300 metres. A partir de llavors s'obriran algunes clarianes transitòries, tot i que la nuvolositat tornarà a augmentar i al llarg de la tarda quedarà molt ennuvolat. Temperatures lleugerament més altes que les d'aquest dimecres.

MANRESA: Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. A la tarda el cel estarà cobert i es produiran plugims ocasionals.

BERGA: El fort vent, la pluja i el fred marcaran la jornada. Precipitacions de calamarsa a primeres hores. Neu a partir de 800 metres.

IGUALADA: Cel tapat a primera hora. La situació anirà millorant a mesura que avanci el matí. A la tarda el cel estarà cobert i es produiran plugims ocasionals.

SOLSONA: Cel tapat a primera hora. La situació anirà millorant a mesura que avanci el matí. Cel cobert a la tarda, amb possibilitat de ruixats febles.

PUIGCERDÀ: El fort vent, la pluja i el fred marcaran la jornada. Precipitacions de calamarsa a primeres hores. Neu a partir de 800 metres.