L’obra dels túnels viaris de les Glòries és una de les que estan sent investigades en el marc de l’operació per presumpte finançament irregular de l’antiga CDC, segons han explicat fonts de la investigació. Aquesta obra va ser adjudicada pel consell d’administració de BIMSA el febrer del 2015 a una UTE formada per les empreses Romero Gamero, Benitó Arnó e Hijos, Copisa i Comsa. Aquest dijous la Guàrdia Civil està escorcollant la seu de BIMSA i almenys algunes de les constructores que formen part de l’UTE, com la seu de Comsa al carrer Numància de Barcelona o bé la d’Arnó a Lleida. Aquestes obres van ser adjudicades per un import de 49,6 milions d'euros.

Segons fonts de la investigació, entre els escorcolls d’aquest dijous previstos també hi ha el de les casetes de l’obra que hi ha a la plaça de les Glòries. Pel que fa al registre de la seu d’Arnó a Lleida, un portaveu de l’empresa ha explicat que la Guàrdia Civil s’hi ha presentat a primera hora per demanar documentació sobre l’obra de les Glòries i també sobre la construcció del dic est del Port de Barcelona. L’empresa assegura que els ha facilitat la documentació, que els agents ja s’han emportat, i s'han declarat "tranquils".

L’adjudicació que BIMSA va fer al febrer del 2015 va ser el d’una primera fase dels túnels entre els carrers Badajoz i Castillejos, amb una longitud de 508 metres.