El jugador francès de l'Atlètic de Madrid Lucas Hernández ha estat detingut aquesta matinada al seu domicili de Las Rozas (Madrid) acusat presumptament d'haver pegat a la seva nòvia, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

La Fiscalia ha sol·licitat al jutge que imposi una ordre d'allunyament mútua tant al futbolista com a la seva parella, que també va ser arrestada encara que posteriorment la Guàrdia Civil la va deixar en llibertat.

Hernández, de 20 anys, va ser arrestat per la Policia Local de Las Rozas i traslladat a dependències de la Guàrdia Civil, on ha estat tota la nit. El futbolista presentava símptomes d'embriaguesa quan ha estat detingut.

Sobre les 3.30 hores, la Policia Local ha rebut una trucada de la companya sentimental del jugador advertint que havia tingut un enfrontament amb la seva parella. Els agents s'han desplaçat fins a la urbanització Molí de la Hoz, a Las Rozas, i s'han trobat al jugador amb símptomes d'embriaguesa.

Fonts de la investigació han indicat a Efe que la Guàrdia Civil també va arrestar a la novia per violència domèstica, encara que poc després va ser posada en llibertat.

Segons les mateixes fonts, els dos presentaven lesions de caràcter lleu, si bé la dona va ser traslladada a un hospital i no ha presentat de moment cap denúncia. A mig matí, Lucas Hernández, de 20 anys, ha estat posat a disposició judicial del jutjat d'instrucció número 7 de Majadahonda acusat d'un delicte de maltractaments.

Passades les 15.30 hores d'aquest divendres, el futbolista ha quedat en llibertat i ha abandonat els jutjats de Majadahonda.

Després d'arribar a les 11 hores a dependències judicials, i després de passar la nit a la caserna de la Guàrdia Civil de Las Rozas, el jugador ha abandonat el jutjat en un cotxe i sense fer declaracions als mitjans.

Tampoc han volgut comparèixer els advocats del futbolista. La parella del defensa de l'Atlètic de Madrid també ha estat cridada a declarar per part de la jutgessa. No existien denúncies prèvies per maltractaments.