La dona trobada morta dissabte en un habitatge de la urbanització El Quiñón de Seseña (Toledo), amb ferides produïdes per arma de foc, va ser assassinada per la seva parella, un guàrdia civil que posteriorment es va suïcidar. Els cadàvers de la parella van ser trobats dissabte a la tarda, tot i que els dos feia més de 48 hores que eren morts a l'interior del seu habitatge. L'agent de la Guàrdia Civil treballava a Madrid, i en concret estava destinat a la Unitat Central Operativa, la UCO.

Els membres de la parella eren joves i de Madrid -ella, veïna de la localitat de Coslada- i residien a Seseña des del 2016, segons va confirmar l'alcalde del municipi, Carlos Velázquez. Els cossos sense vida van ser descoberts per un familiar que va alertar la Policia de Seseña. Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, així com una ambulància i un metge d'urgències, que només va poder certificar-ne la mort.

Carlos Velázquez va decretar un dia de dol oficial, a l'espera que es confirmi oficialment que és el segon cas de violència masclista que es produeix al municipi en 15 dies. En aquest sentit, fonts de la Delegació del Govern a Castella-la Manxa van explicar que els fets encara s'estan investigant i que s'està fent l'autòpsia als cadàvers, tot i que van assenyalar que la principal hipòtesi és que ha estat un cas de violència masclista. En aquest sentit, Velázquez va convocar una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Seseña per a avui.