Un locutor i el director de l'emissora 103.5 FM de San Pedro de Macorís (est de la República Dominicana) han mort avui després de ser tirotejats per un desconegut que ha irromput en les instal·lacions de la cadena de ràdio, han informat a Efe fonts del Col·legi Dominicà de Periodistes (CDP).

Els morts són el locutor Luis Manuel Medina, qui en el moment del tiroteig transmetia en directe a l'emissora 103.5 FM, i el seu col·lega Luis Martínez, director de la cadena.

El president del CDP, Olivera De León, ha explicat a Efe que, segons les primeres informacions, un home va pujar a l'emissora, situada en un centre comercial i, sense dir paraules, va disparar a Medina i va fer el mateix a Martínez, així com a la secretària Dayana García, qui va resultar greument ferida.

En fotos publicades a les xarxes socials s'observa a Medina tirat a terra en un bassal de sang i Martínez assegut en una butaca després de ser tirotejat i amb sang al pit.

Un vídeo divulgat a Facebook recull l'instant en què es produeixen els primers trets, mentre Medina llegia notícies.

Els dos comunicadors conduïen el programa Mil·lenni Calent i Medina, a més, formava part de l'equip de cronistes de l'equip de beisbol dominicà les Estrelles Orientals.

El president del gremi de periodistes dominicà va exigir una "immediata investigació" del que ha passat i la detenció dels responsables del doble crim.

La policia es va desplegar als voltants del centre comercial on està ubicada l'emissora per detenir l'autor.