La policia ha detingut aquest divendres a un jove de 21 anys, que suposadament va clavar 4 ganivetades un company de pis, de 56 anys, perquè li molestaven els roncs que emetia mentre dormia, han informat a EFE fonts de la Policia Local.

El succés es va desencadenar de matinada, cap a les 2.30 hores, moments en què una trucada va alertar els agents que pel que sembla s'havia produït un intent de suïcidi en una casa.

Un cop al lloc del succés, la Policia Local i el Cos Nacional de Policia van trobar a un jove a la planta baixa d'un habitatge de dos pisos, qui els va explicar que havia estat ell l'agressor del seu company d'habitació i que ho havia fet perquè estava fart dels seus roncs.

Els agents van arrestar llavors el suposat autor i van assistir el ferit amb el Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó, que va traslladar al lesionat fins a l'Hospital Clínic Universitari de Valladolid. La víctima va manifestar que, quan va ocórrer el succés, es trobava dormint, es va despertar, i un dels seus companys d'habitació va començar a agredir-lo amb un ganivet sense haver mantingut cap discussió prèvia.

El lesionat va patir quatre punyalades, una al braç, una altra a la mà i dos a diferents parts del cos, que van ser produïdes amb un ganivet de grans dimensions. Els agents van detenir el jove de 21 anys com a suposat autor d'un intent d'homicidi i per una infracció a la Llei d'Estrangeria, al trobar-se en situació irregular a Espanya.