Iñaki Urdangarin es pot estalviar entrar, de moment, a la presó si abona 200.000 euros. Així ho ha demanat el fiscal Anticorrupció assignat al cas Nóos, Pedro Horrach, que ha sol·licitat presó provisional eludible sota fiança de 200.000 euros per a l'exduc. Per al seu exsoci, Diego Torres, la fiança sol·licitada és de 100.000 euros. Les fiances divergeixen perquè cada condemnat té una capacitat econòmica diferent, segons el Ministeri Públic. Ara, les jutgesses Samantha Romero, Rocío Martín i Eleonor Moyá hauran de decidir si accepten la petició fiscal.

L'exduc ha arribat a l'Audiència Provincial a les 10.15 hores peninsular per a la vista en què s'havia de decidir si li imposa mesures cautelars després d'haver estat condemnat a sis anys i vuit mesos de presó.

El marit de la infanta Cristina ha sortit de matinada de casa a Ginebra i ha arribat a Palma al voltant de les vuit del matí. Urdangarin no ha volgut fer declaracions als nombrosos periodistes que l'esperaven a Son Sant Joan i s'ha limitat a somriure de manera lleu.

Enmig d'un ampli dispositiu de seguretat, Iñaki Urdangarin ha arribat a l'Audiència Provincial de Palma a bord d'un Nissan Juke negre. Acompanyat de dos escortes i amb aspecte seriós, ha entrat sense aturar-se davant dels mitjans, als quals ha saludat amb un concís "hola".

Abans que ho fes l'exduc, ha arribat a l'Audiència seu advocat Mario Pascual Vives. I gairebé una hora abans de l'inici de la sessió també ha arribat Diego Torres, exsoci d'Urdangarin, acompanyat del seu advocat Manuel González-Peeters.

Les tres magistrades que van dictar la sentència de Nóos, que va condemnar set persones i altres onze van ser absoltes, han estat les més matineres. Les tres jutgesses han arribat a l'Audiència de Palma abans de les vuit del matí. La primera a accedir a peu al palau de justícia ha estat Rocío Martín. Després, Elionor Moyà i, finalment, s'ha personat la ponent de la sentència, Samantha Romero.