El president dels Estats Units, Donald Trump, va sol·licitar al Congrés que investigui les presumptes escoltes a les seves converses abans de les eleccions del 2016 i que determini si l'executiu de Barack Obama va abusar dels seus poders. El mandatari va acusar dissabte Obama, sense oferir proves, d'haver ordenat la gravació de les seves converses a la Torre Trump de Nova York abans de les eleccions del novembre, fet que l'expresident va rebutjar categòricament.

D'altra banda, centenars de persones van expressar el seu suport al president dels Estats Units, Donald Trump, en diverses marxes celebrades al país, fins i tot davant la seva residència d'hivern de Mar-a-Lago, on el mandatari passava el cap de setmana. Prop d'aquest selecte club social, a Palm Beach, Florida, unes 300 persones van expressar el seu suport al president, que fins i tot els va tornar el gest amb una breu salutació des del comboi oficial que el portava de tornada del Trump International Golf Club. Entre els seguidors de Trump hi havia un bon nombre d'hispans, especialment cubans nord-americans.

Al cap de poc, com també va passar en altres ciutats del país, uns 25 opositors al president s'hi van personar i això va motivar que els dos bàndols intercanviessin insults, sense que es registressin disturbis. Sí que es van registrar disturbis a Califòrnia, on hi va haver diversos ferits.