Un alumne de cinquè de Primària de l'escola Montbui de Caldes de Montbui (Barcelona) ha repartit entre els seus companys de col·legi més de 10.000 euros que va agafar de casa seva, uns diners que les famílies dels alumnes 'agraciats' ja han tornat als seus propietaris.

Els pares del menor van explicar aquest dimecres els fets en declaracions a 'Onda Cero', i la direcció del centre ha assegurat aquest dimecres a Efe que no farà declaracions sobre aquest tema perquè afecta directament a un menor i que donen "per tancat el cas" , després que la família del nen hagi pogut recuperar els diners regalat.

Pel que sembla, el nen va agafar de casa feixos de bitllets de 100 euros, que eren els estalvis de la seva àvia per comprar un dispositiu sanitari, i els va repartir entre els seus companys d'escola per motius que encara es desconeixen.

Quant els pares es van adonar dels fets, es van posar en contacte amb el centre per alertar de la situació i van cridar a les famílies de la resta d'alumnes per, juntament amb l'escola, recuperar els diners perduts.

Segons fonts del centre, després de la confusió inicial entre els pares dels alumnes de l'escola, la família ha pogut recuperar la totalitat dels bitllets repartits per l'alumne.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han assegurat que no han intervingut en aquest cas perquè no hi ha hagut denúncia prèvia per part dels pares ni s'ha obert cap investigació, igual que la Policia Local de Caldes, que també ha assegurat a Efe no haver intervingut en l'assumpte.

En aquest sentit, segons han informat fonts de l'ajuntament a Efe, la Policia Local només ha tingut notícia del cas després que el propietari d'una botiga del municipi va assegurar que havia venut uns cromos a un alumne del centre que li havia pagat amb un bitllet de 100 euros.

Segons el consistori, poc després el pare de l'alumne que va comprar els cromos va recriminar al propietari de la botiga haver acceptat un bitllet de 100 euros d'un menor.