Una organització criminal que oferia serveis sexuals en internet, entre ells la pèrdua de virginitat d'una menor per 5.000 euros, ha estat desarticulada per la Policia Nacional a Marbella, actuació en la qual han estat detingudes set persones i ha estat alliberada una jove de 16 anys.

Els arrestats comptaven amb la col·laboració d'operadors telefònics per gestionar les cites amb els clients, la de taxistes que traslladaven a les dones a hotels o domicilis i la d'una empresa especialitzada a col·locar en les primeres posicions de cerca les pàgines web de la xarxa.

La recerca va començar arran d'un correu electrònic enviat de forma anònima per un ciutadà a la Policia Nacional en el qual es denunciava una web de serveis de prostitució de luxe a domicili i en la qual s'oferia la virginitat d'una dona per 5.000 euros, segons ha informat la Policia en un comunicat.

Segons el denunciant, la dona que s'anunciava deia tenir 18 anys però semblava bastant més jove, fets que també van ser denunciats en dies posteriors per telèfon per un altre ciutadà que va assegurar que la noia que oferien tenia en realitat 16 anys.

Després d'investigar les diferents pàgines d'anuncis, els agents van localitzar les pàgines webs denunciades i van efectuar dos registres a Marbella i Estepona on van intervenir abundant material informàtic.

L'anàlisi de la documentació va permetre als investigadors esbrinar que, darrere dels anuncis, existia una xarxa criminal organitzada dedicada a l'explotació sexual de dones que obtenia enormes beneficis amb aquesta activitat.

L'operació s'emmarca en el Pla de la Policia Nacional contra la Tracta d'Éssers humans amb Finalitats d'Explotació Sexual engegat en 2013.