L'acció va provocar que, com a mesura de precaució, l'aeroport d'Orly quedés tancat al trànsit aeri, cosa que va fer que vols previstos per a l'aterratge fossin desviats a altres aeròdroms, i les seves dues terminals van ser evacuades per la policia. Unes 3.000 persones van ser desallotjades com a mesura de precaució davant la possibilitat que l'agressor tingués explosius, una eventualitat que va ser descartada per la policia després del registre de les terminals. El que no va evitar és que es visquessin escenes de pànic a l'aeroport i que molts passatgers quedessin bloquejats als avions durant hores.

Durant l'atac, 30 vols que tenien previst aterrar a Orly van ser traslladats a un altre gran aeroport de París, el de Roissy-Charles de Gaulle, i un va aterrar al de Beauvais, situat una mica més al nord.

Dos vols amb sortida des de Barcelona i amb destinació a París van quedar cancel·lats i deu més van patir retards en les seves arribades o sortides després del tiroteig, segons van confirmar a Efe fonts d'AENA. El gestor aeroportuari va també indicar que dos vols procedents de Gran Canària i Lanzarote es van desviar a l'aeroport Charles de Gaulle; en total, ahir estaven programats 49 trajectes des d'Espanya a Orly, 25 sortides i 24 arribades.