Ahir va arrencar la temporada d'estiu a l'aeroport Girona Costa Brava, i ho va fer amb 48 destinacions, deu més de les que es van oferir l'estiu del 2016. L'activitat a l'aeroport creix de manera substancial en comparació amb la temporada d'hivern, on només s'oferien tretze rutes. La compa-nyia amb més moviment d'avions torna a ser Ryanair, malgrat que el 2017 ha reduït connexions en relació amb l'estiu passat.

Una tendència habitual de la marca irlandesa, en concret aquest any operarà a 29 destinacions, set menys que el 2016 i 20 menys que fa tres anys. La part positiva però és la incorporació de companyies com Jet2, que ofereix vols a Glasgow, Manchester i Newcastle, i la polonesa Enter Air, que unirà Girona amb Gdansk i Katowicce.

Així doncs, torna a créixer l'activitat a l'aeroport Girona Costa Brava. Després d'un hivern complicat on només s'han ofert tretze destinacions, la temporada d'estiu comença amb unes bones perspectives, malgrat una nova retallada de vols de la principal companyia que opera a Girona, Ryanair. La firma irlandesa treu set destinacions que l'any 2016 sí que operaven des de l'aeroport, entre les quals hi ha Palma, Marràqueix i l'Alguer, una destinació que mai havia faltat a l'estiu des que la companyia té base a Girona.

Des de bon matí ja es va notar un augment de passatgers en els mostradors de facturació de la terminal de l'aeroport.