Sis immigrants d'origen subsaharià van entrar a Melilla en un cotxe que, a tota velocitat, es va saltar els controls de seguretat del pas fronterer de Farhana i va causar ferides lleus a un policia nacional. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí al pas fronterer de Farhana entre la ciutat autònoma i el Marroc, que està sent sotmès a obres de remodelació des de l'estiu passat.

El vehicle va creuar la frontera a tota velocitat desoint les indicacions de les forces de seguretat espanyoles i marroquines, i encara que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil van intentar tancar les portes del pas fronterer en veure que el cotxe s'acostava, no van tenir temps d'impedir que el cotxe passés a Melilla.

Els agents de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat van haver d'apartar-se per no ser atropellats pel cotxe, encara que un policia nacional va rebre una contusió lleu en una mà. No es van produir danys materials al pas fronterer de Farhana. Al vehicle viatjaven sis immigrants d'origen subsaharià, tots homes, que van ser localitzats al turó de la Palma Santa, molt a prop del pas fronterer de Farhana.