Un peruà de 31 anys d'edat ha estat detingut per agents de la policia Nacional d'Espanya per masturbar-se al mig del carrer de Madrid i ejacular sobre la mà d'un agent, segons han informat a Europa Press fonts policials.

El succés va tenir lloc dilluns cap a les 6.00 (hora local) al carrer de la Cruz, ubicat al districte Centre de la capital, quan diversos joves van avisar els agents al veure un home que s'estava masturbant a la via pública davant d'un bar de copes.

A l'arribada dels agents l'home no va fer res per detenir-se en cap moment, arribant fins i tot a dirigir-se als agents amb frases com "oh sí el meu amor. Oh sí el meu amor".

"Un líquid de color blanquinós surt del seu òrgan genital en la direcció del policia abans esmentat, caient a terra i sobre la mà esquerra d'aquest home", assenyala literalment l'atestat policial.

Després de l'intent de la Policia de detenir-lo, el peruà va intentar fugir però va ensopegar a pocs metres i va caure a terra. Va ser llavors quan va ser capturat pels agents.