Els Mossos d'Esquadra han detingut per tercera vegada un taxista acusat de cinc agressions i abusos sexuals a passatgeres que recollia en zones d'oci de Barcelona, i que va ingressar a la presó després del seu cinquè arrest, el dia 10 de març passat.

Segons van informar ahir els Mossos, el taxista, de nacionalitat colombiana, conduïa un taxi per compte d'altri, habitualment en horaris nocturns i en caps de setmana. El detingut aprofitava que les passatgeres estaven en estat d'embriaguesa o quedaven adormides per abusar-ne.

La policia de la Generalitat va detenir el taxista després d'una primera agressió sexual comesa al districte de Ciutat Vella de Barcelona el mes d'agost passat, i una segona vegada després de ser denunciat per abusos per part d'una dona que havia recollit a Cerdanyola del Vallès, segons precisava ahir El País.

Després de quedar en llibertat en els dos casos, el taxista va ser responsable d'una nova agressió sexual el novembre al districte de l'Eixample, i d'abusos sexuals a una passatgera el 25 de febrer, altre cop a Ciutat Vella.

Després de ser detingut per tercera vegada el 10 de març passat, el jutge va ordenar aquest cop el seu ingrés a la presó.