La policia andorrana ha detingut a un home que ha registrat la taxa d'alcoholèmia més alta que mai s'ha registrat al món, 4,85 g/l., segons relata el Diari d'Andorra. Estudis han determinat que és gairebé impossible arribar als 3 grams, límit del coma etílic.

El conductor, resident andorrà, es va estavellar mentre conduïa el seu vehicle amb matrícula andorrana per la carretera CS-310 a l'Aldosa de la Massana. En el sinistre no hi va haver cap més cotxe implicat i no va causar cap ferit, tan sols danys materials. La policia va traslladar l'home l'hospital a causa del seu estat d'embriaguesa i va ser en fer-li l'analítica de sang quan es va veure l'elevada taxa d'alcohol en sang.

L'home va quedar ingressat i quan es va recuperar va ser detingut. Segons fonts policials, des que es tenen dades, mai abans no s'havia registrat una taxa tant alta. El Codi de Circulació andorrà xifra el nivell màxim d'alcohol permès en sang en 0,5 g/l pels conductors particulars i 0,2 g/l pels professionals. Fonts policials han explicat que l'home ja ha passat a disposició judicial.