Els Mossos han denunciat el responsable d´una discoteca de Platja d´Aro perquè el local gairebé va triplicar el seu aforament màxim permès.

L´establiment tenia autoritzat un aforament de 420 persones i durant una inspecció els policies hi van comptabilitzar 1.156 persones.

Això es va produir el divendres quan agents dels Mossos d´Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa, agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols i agents de la Policia Local de Castell-Platja d´Aro cap a les tres de la matinada van fer un control d´aforament en una discoteca del Centre d'Oci Park, anomenada Be Out, perquè es va detectar una gran afluència de gent.

Els agents van constatar que a l´interior de l´establiment s´havien concentrat 1.156 persones i que el seu aforament permès era de 420.

A més, també van detectar dues infraccions en les instal·lacions. Concretament, una de les sortides d´emergències estava inhabilitada perquè hi havien instal·lat un mostrador al davant i la sortida de l´ascensor, per a persones discapacitades, també estava inutilitzada.

En base a la Llei 11/2009, del 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives i el Decret 112/2010, de 31 d´agost, per el qual s´aprova el Reglament d´espectacles públics i activitats recreatives, els agents van denunciar a l´establiment per incomplir amb la normativa i per l´excés d´aforament.

Els agents van trametre l´acta al Departament de Jocs i Espectacles de Girona.