Paco Sanz, detingut a València per haver estafat suposadament centenars de persones assegurant que patia una malaltia, es burla en un vídeo divulgat ahir d'aquells a qui reclamava complicitat econòmica per tirar endavant i ser tractat, i ho fa, a més, amb la col·laboració de la seva xicota i la seva mare.

Aquestes imatges, difoses pel programa d'Ana Rosa Quintana a Tele 5, retraten la cara més despietada d'una persona que actua com el millor actor, posant cares de pena i alegria indistintament, mirant a l'objectiu de la càmera per elaborar un vídeo casolà, que ha acabat per veure la llum.

Comptant amb la complicitat de la seva xicota i de la seva mare, Paco Sanz es gravava per demanar ajuda, però en les «preses falses» se l'observa fent gestos obscens amb menyspreu cap als seus enganyats donants. En aquests vídeos utilitza expressions com «money, money», «necessito la vostra visa», mirant la seva parella, o «bitllets petits morats». El diners que hauria acumulat s'estimen en prop de 250.000 euros.