Un tiroteig a l'escola de primària North Park de San Bernardino (EUA), ciutat situada a uns cent quilòmetres a l'est de Los Angeles, ha deixat avui almenys dos adults morts i dos ferits, segons els primers informes de les autoritats.

El cap de Policia de San Bernardino, Jarrod Burguan, ha informat a través del seu compte de Twitter que les primeres investigacions apunten a un possible cas d'"assassinat i suïcidi" dins de l'aula, i ha afegit que el sospitós del tiroteig seria un dels morts.

Burguan ha indicat que el balanç preliminar del que ha passat és de dues víctimes mortals i dues persones ferides.

Sobre els ferits, ha afirmat que "possiblement" són estudiants i ha assegurat que han estat traslladats a un hospital sense que, de moment, se sàpiguen detalls sobre el seu estat.

Burguan també ha indicat que hi ha un gran dispositiu d'emergència a la zona i ha demanat als ciutadans que s'abstinguin d'acudir al lloc.

L'oficial ha assenyalat, d'altra banda, que els estudiants de l'escola han estat evacuats per motius de seguretat a un institut de la mateixa ciutat.

Segons el diari Los Angeles Times, l'incident ha tingut lloc a l'escola North Park de Sant Bernardino cap a les 10.30 hora local (17.30 GMT).