Un nen de 13 anys es va disparar mortalment per accident mentre realitzava una retransmissió en directe per la coneguda aplicació Instagram Live.

Els fets han succeït a l'estat de Geòrgia, als Estats Units. Malachi Hemphill es trobava tancat a la seva habitació mentre emetia per als seus contactes en directe, amb una arma a la mà dreta.

La mare del jove, Shaniqua Stephens, i la seva germana relaten com van sentir un sobtat esclat provinent de l'habitació del noi.

Van anar ràpidament a veure què havia passat però la porta estava tancada per dins, pel que van haver de tirar-la abaix. Quan ho van aconseguir, van trobar el menor a terra i un bassal de sang al seu voltant.

Va ser la germana qui es va adonar que el telèfon seguia retransmetent, i va avisar a la seva mare: "Mare, apaga el telèfon", li va dir.

Malachi va ser traslladat a un centre hospitalari, però donada la gravetat de la ferida, els metges no van poder salvar-lo.

Com va aconseguir el nen la pistola, és un misteri per a la seva mare, que d'altra banda es mostra segura que el que ha passat es tracta d'un accident i no d'un suïcidi.

La senyora Stephens assegura que quan els amics del seu fill que seguien el vídeo en viu van veure el que havia passat, es van afanyar a anar a casa seva. "Hi havia 40 o 50 nens davant de casa. Crec que estaven veient el seu vídeo en directe".

"És un cop que mai oblidaré. Era el meu únic fill", es lamenta la mare de Malachi.