Dos joves de 18 i 17 anys van denunciar a comissaria que han tingut amenaces després de ser assenyalats com a autors dels disturbis succeïts a Sevilla durant la Madrugá, tot i que la policia no té constància que hagin participat en els fets. La denúncia va ser presentada dissabte a la nit al lloc de la Policia Nacional de la localitat sevillana de Dos Hermanas, on es van presentar els dos joves, un d'ells acompanyat per la seva mare, en ser menor d'edat.

En la denúncia, tots dos admeten que als seus comptes de la xarxa social Instagram «van pujar una foto en la qual se'ls veia tots dos, així com un tercer amic, en disposició de sortir a gaudir de l'esmentada matinada, posant el comentari 'Sevilla tremolarà'».

Asseguren, però, que van ser «també víctimes de les estampides, així com de desordres que es van originar per part de terceres persones». Un d'ells, el de 17 anys, va pujar posteriorment una foto amb el comentari «guapet abans de la catàstrofe» i «putasetmanasanta». Arran d'això, han rebut «tota mena d'insults i amenaces, i han estat acusats d'haver estat els causants dels disturbis».