La Casa Reial britànica ha convocat tot el personal del palau de Buckingham a una reunió d'emergència durant la matinada de dijous, segons han indicat fonts al diari britànic 'Daily Mail', tot i que el motiu de tal trobada encara no ha transcendit.

Segons aquestes fonts, els terballadors de les residències reals de tot el país han rebut una ordre per desplaçar-se fins a Londres, on aquest dijous al matí es dirigirà a ells el més alt conseller de la Casa Reial, Lord Chamberlain, i el secretari privat i mà dreta de la reina Isabel II, Sir Christopher Geidt.

Les reunions al palau són habituals, si bé és força inusual que es convoquin de matinada. Els mitjans britànics han assenyalat que una reunió d'aquest tipus, en què es convoca fins i tot el personal de la Casa Reial de fora de Londres, suggereix que és un anunci que afectarà a tots ells.

El Palau de Buckingham, de moment, no ha fet cap comentari al respecte, i aquestes fonts han insistit que Lord Chamberlain convoca trobades al palau reial de tant en tant.

No obstant això, alguns mitjans han fet referència a la monarca, la més longeva en la història britànica i la cap d'Estat de més edat de tot el món, ia la seva edat --té 91 anys--, l'estat de salut va preocupar a la societat britànica el passat mes de desembre, quan va estar més de deu dies sense participar en cap acte públic en plena època nadalenca.

Altres també han fet referència a la seva consort, el príncep Felip, duc d'Edimburg, de 95 anys.