Quatre homes van ser detinguts ahir en diversos indrets de l'est de la ciutat de Londres com a sospitosos de planejar un complot terrorista vinculat al Regne Unit, segons van confirmar fonts de Scotland Yard.

En un comunicat difós a la seva pàgina web (Met), la Policia Metropolitana de Londres, que no va divulgar les identitats ni nacionalitats d'aquests homes, va revelar que els arrestats havien participat, suposadament, en la «comissió, preparació i instigació d'activitats terroristes».

Les quatre detencions es van efectuar com a part d'una investigació que actualment desenvolupen de manera conjunta membres del comando antiterrorista de la Met i agents dels serveis secrets britànics, relacionada amb activitats de terrorisme al Regne Unit.

Els agents van informar que tres dels sospitosos tenen 18, 25 i 27 anys i que van ser detinguts als seus domicilis a l'est de la capital, mentre que el quart implicat va ser detingut als voltants de casa seva, també en aquesta part de la ciutat.

Com a part d'aquesta indagació, la policia va portar a terme l'escorcoll, ahir, de cinc adreces residencials a l'est de Londres, així com d'una altra de comercial, alhora que els quatre homes romanien detinguts en una comissaria londinenca.