El president dels EUA, Donald Trump, va demanar el febrer passat que el llavors director de la FBI, James Comey, posés fi a una investigació sobre els nexes amb Rússia de l'exassessor de Seguretat Nacional Michael Flynn,va informar The New York Times.

La petició està continguda en un document que va escriure Comey per recollir el que havia parlat amb Trump. El Times no ha pogut veure directament aquest document, però un dels assistents de l'ara exdirector de la FBI va llegir al diari part del text. «Espero que pugui deixar passar això», va dir Trump a Comey, segons el text que recull el Times. «És un bon home», va insistir el president, segons la versió del diari novaiorquès. Flynn, general retirat que havia assumit com a assessor de seguretat nacional en el govern de Trump quan va arribar a la Casa Blanca, va renunciar al seu càrrec el 13 de febrer enmig d'un escàndol per ocultar els seus contactes amb representants del Kremlin. Flynn va sortir de l'Administració de Trump per amagar la naturalesa de les converses que havia mantingut amb l'ambaixador rus, Serguei Kislyak.

El president dels EUA va afirmar que els mitjans de comunicació l'estan tractant pitjor que a «cap polític a la història», però va assegurar que està fent «el correcte» i que seguirà treballant a favor «dels homes i dones oblidats» del país. «Mireu com m'han tractat darrerament, especialment els mitjans de comunicació. Cap polític a la història ha estat tractat pitjor o més injustament», va dir.