Els Mossos d'Esquadra estan verificant nous elements sobre la mort d'un manter que, l'agost del 2014, es va precipitar per un pe-nya-segat a Montjuïc fugint d'un dispositiu de la Guàrdia Urbana, dos membres del qual eren els agents ara empresonats acusats de matar un company.

Segons fonts pròximes a la investigació, aquests nous elements s'analitzen després que Rosa P. i Alberto L. hagin estat empresonats per matar suposadament el també urbà Pedro R., que va aparèixer calcinat al maleter del seu cotxe als voltants del pantà de Foix el dia 4 de maig.

La principal hipòtesi dels investigadors és que la víctima, parella de l'acusada, suposadament va amenaçar els dos urbans amb revelar informació comprometedora sobre l'incident del 2014 després de descobrir que mantenien una relació sentimental d'amagat d'ell.

En la seva declaració dimarts passat davant la titular del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú (Garraf), els dos acusats es van culpar l'un a l'altre de matar l'urbà, segons informava ahir La Vanguardia.

Els dos acusats, que són en mòduls especials de la presó de Wad Ras, ella, i de Quatre Camins, a Sant Esteve de Sesrovires, ell, van rebre ahir entre reixes la notificació oficial que han estat suspesos com a agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, segons expliquen les fonts.