La primera ministra britànica Theresa May ha explicat aquest dimarts en roda de premsa que la policia creu haver identificat el terrorista suïcida que anit es va immolar a la sortida d'un concert de la cantant Ariana Grande a Manchester causant la mort a 22 persones i ferint-ne 59 més. Malgrat haver identificat l'autor material de l'atac, la dirigent britànica ha afirmat que encara no es pot fer públic el nom del suïcida, a l'espera de les últimes confirmacions de caire oficial.

Poc després de la declaració de la 'premier' britànica, la policia de Manchesters ha informat via Twitter de la detenció d'un home de 23 anys per la seva presumpta vinculació amb els preparatius de l'atemptat. L'arrrest, segons el missatge, s'ha produït al sud de la ciutat anglesa.

Al mateix temps, May no ha descartat que el terrorista hagués pogut actuar amb l'ajuda d'altres persones. En aquest cas, però, ha garantit que faran tot el que sigui possible per portar aquests suposats col·laboradors davant de la justícia.

Sobre el balanç de víctimes, Theresa May ha confirmat la xifra de 22 persones mortes que s'havia donat a conèixer anteriorment, tot i que no ha descartat que el número augmenti en les properes hores, ja que dels 59 ferits, ha dit, n'hi ha diversos que presenten ferides greus.