'atemptat de Manchester deixa 22 víctimes mortals, algunes d'elles persones molt joves que acudien per primera vegada a un concert. Aquests són algunes de les dades que han transcendit en els mitjans britànics sobre els morts.

Georgina Callender: La primera víctima de la qual s'ha conegut la identitat és Georgina Callender, una jove de 18 anys que fa dos anys posava amb Ariana Grande en una foto d'Instagram.

Saffie-Rose-Roussos: Aquesta nena de vuit és, fins al moment, la víctima més jove de la que s'ha informat. Havia anat al concert amb la seva germana gran.

Nell Jones: La mort d'aquesta jove de 14 anys va ser confirmada pel director de la seva escola. "Estem tots destrossats", ha dit Denis Oliver al'Daily Express'.

Michelle Kiss: Aquesta mare havia portat a dos joves al concert, presumiblement filles seves. Una d'elles ha estat trobada amb vida.

Jane Tweddle-Taylor: Mare de tres fills, aquesta dona de 50 anys treballava com a recepcionista en un hotel i havia anat al concert amb una amiga.

Martyn Hett: Relacions Públiques de 29 anys, era conegut per la seva participació en diversos programes de la televisió britànica. La seva parella, Russell Hayward, va confirmar la mort.

Kelly Brewster: "La meva filla i jo estem destrossats. Havíem planejat moltes coses junts", va escriure al Facebook Ian Winslow, el marit d'aquesta dona de 32 anys morta en l'atac i que havia anat al concert amb la seva germana i la seva neboda.

Olivia Campbell: La mare d'aquesta jove de 15 anys va confirmar la mort de la seva filla després de comprovar que no estava en els hospitals de la ciutat ni en els llocs als quals es va traslladar als ferits.

John Atkinson: Aquest jove de 26 anys, aficionat al ball, va ser una altra de les víctimes de l'atacant del Manchester Arena.

Alison Howe i Lisa Lee: De 45 i 47 anys, aquestes dones esperaven a l'exterior del recinte esperant a les seves filles adolescents quan es va produir l'atac.

Marcin i Angelika Klis: aquest matrimoni polonès, de 42 i 40 anys, havien acudit al recinte per recollir la seva filla, estudiant de la Universitat de York.