Vuit persones van morir en un tiroteig en una àrea rural de l'estat de Mississipí, segons van informar ahir les autoritats locals, que van detenir un sospitós, que va assegurar que buscava «suïcidar-se mitjançant els trets d'un policia».

El Buró d'Investigacions de Mississipí va confirmar les vuit morts i va assegurar que havien tingut lloc en tres habitatges diferents la nit de dissabte a les localitats de Brookhaven i Bogue Chitto, encara que per ara es desconeix si el sospitós, identificat com Willie Cory Godbolt, de 35 anys , coneixia les víctimes. Les autoritats policials locals van acudir a un habitatge després de rebre una trucada del propietari de la casa, que demanava ajuda per fer fora Godbolt, que va matar el viceagutzil del comtat de Lincoln i tres persones més.

El presumpte assassí també va matar dues persones més en un altre habitatge, segons va dir l'agutzil del comtat, Steve Rushing, al diari local The Daily Leader. Tot i que les autoritats encara no han informat sobre els possibles motius de l'atacant, el mateix Godbolt va donar la seva versió dels fets en una entrevista al diari local The Clarion Ledger.

«No valc per seguir vivint, no després del que he fet», va afirmar el presumpte assassí en l'entrevista, gravada en vídeo, mentre la policia el mantenia emmanillat.