El jutge que porta el cas de la nena de 4 anys morta ofegada en una piscina de Ripoll el passat 19 de maig ha decidit investigar no només dues persones -dos monitors- com s'havia fet fins ara si no a cinc, és a dir a tots els monitors del centre i al seu director. Aquest fet ha dut als advocats a demanar la suspensió de la sessió de declaracions que hi havia prevista per aquest dimarts a fi de poder revisar tota la informació.

Concretament, els Mossos d'Esquadra van tancar l'atestat acusant d'homicidi d'homicidi imprudent el responsable de les instal·lacions i una de les monitores socorristes però, per esclarir els fets, el jutjat ha resolt imputar més persones.

La nova data per a les declaracions serà el 14 de juny. El jutjat considera que tant l'Ajuntament de Ripoll com l'escola Pirineus de Campdevànol (on estudiava la petita) són responsables civils.

La família de la nena apunta a una "negligència clara" i s'han personat aquest dimarts com a acusació particular. No és una venjança, el que els pares volen és saber exactament què va passar i per què va morir una nena que no hauria d'haver mort", han explicat els lletrats.