El fill menor de l'expresident català Jordi Pujol, Oleguer Pujol, ha negat aquest dimarts les acusacions que pesen sobre la seva família investigada a l'Audiència Nacional: "No som ni una organització ni uns criminals". També ha afirmat que "el que tenen en contra del meu pare és comparable al que podria tenir la Xina contra el Dalai Lama. L'han desterrat internament".

En una entrevista de Rac 1, Oleguer Pujol ha posat la mà en el foc per la innocència de la seva família i ha lamentat que en tot aquest procés judicial hi ha un interès especial a desacreditar el nom del seu pare: "Se li ha volgut bandejar".

Ha criticat que s'està intentant atribuir als seus pares Jordi Pujol i Marta Ferrusola "un paper predominant que no han tingut mai" i respecte al seu germà Jordi Pujol Ferrusola ha assegurat que l'han enviat a presó provisional sense concretar cap delicte en una acció de contraprogramació --en les seves paraules-- perquè aquesta setmana començava un altre procés judicial pel Canal d'Isabel II a Madrid.