El president dels EUA, Donald Trump, va carregar ahir de nou contra l'exdirector de la FBI James Comey, a qui va acusar de dir «mentides» i a qui va qualificar de «filtrador» d'informació.

«Tot i tants falsos testimonis i mentides, total i completa vindicació ... i oh, Comey és un filtrador» d'informació, va assegurar Trump en el seu compte de Twitter. Aquesta és la primera reacció de Trump a la xarxa social després de l'audiència de dijous al Senat de Comey, que va acusar el president de dir «simplement mentides» sobre les raons del seu acomiadament fulminant el 9 de maig. Segons mitjans nord-americans, Trump es va passar el dijous amb el seu advocat personal, Marc Kasowitz, i el secretari de Defensa, James Mattis, un dels membres del seu gabinet de més confiança. Malgrat que alguns dels seus assessors temien que reaccionés a Comey mentre aquest parlava, Trump es va mantenir ocupat amb diversos esdeveniments i reunions i només va veure 45 minuts d'una audiència de dues hores i mitja, segons The New York Times.

Kasowitz planeja presentar una queixa formal al departament de Justícia per les filtracions fetes per l'exdirector de la FBI Comey, va informar ahir la cadena CNN.