Els Mossos d'Esquadra van detenir el promotor Antoni Mas, propietari de dues empreses de promoció musical i publicitat, acusat d'un frau piramidal en el qual suposadament va estafar 200 milions d'euros a grans i petits inversors, als quals oferia com a ganxo un alt rendiment en interessos.

Segons va informar ahir la policia catalana, el detingut, de 64 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, va estafar suposadament una gran quantitat de persones, que ara poden dirigir-se a les comissaries dels Mossos per denunciar aquest frau.

Les dues mercantils amb les quals l'empresari suposadament va perpetrar la seva estafa piramidal són Lliga Produccions i esdeveniments BCN 2003 SL i PubliOlimpia SL, segons van precisar a Efe fonts de la investigació. Malgrat que els Mossos d'Esquadra no van facilitar el nom de la persona detinguda, fonts de la investigació van confirmar que es tracta del promotor musical Antoni Mas. El promotor va quedar en llibertat després de comparèixer en seu judicial, acusat d'un delicte d'estafa i un altre de falsedat documental. El detingut oferia suposadament un alt rendiment en interessos, molt per sobre del d'altres productes.