Una petita de només sis anys ha mort després que la seva professora la castigués a la classe de gimnàstica i li tapés la boca amb cola i cinta aïllant, segons informa el diari The Sun. Així ho ha confirmat el govern de la Xina, on ha tingut lloc el tràgic succés.

Els fets es van produir en un col·legi de la ciutat xinesa de Huadian, a la província de Jilin. La classe estava realitzant una sèrie d'exercicis d'aeròbic. Pel que sembla, els excessius comentaris de Gou Jintong, la petita, van molestar a la mestra, que va decidir tapar-li la boca amb cinta adhesiva, segons van declarar testimonis dels fets.

La petita va continuar fent els estiraments físics amb la boca tapada, fins que la pròpia professora es va adonar que realitzava moviments "anormals", probablement a causa de la falta d'oxigen.

En aquell moment va cridar immediatament als serveis d'urgències, que van traslladar a la petita a un hospital, on no es va poder fer més que certificar la seva mort. Fonts del govern xinès han confirmat que la policia ha obert una investigació sobre els fets.