Tres persones han resultat ferides, dues d'elles greus, a la Ciutat Vella de Jerusalem en un atac de tres terroristes palestins, que han estat abatuts per trets de la policia israeliana.

"A prop de la Porta dels Lleons, han obert foc contra la unitats policials que han respost a l'escena. Els tres terroristes estaven armats, han estat tirotejats i han mort", ha explicat un portaveu israelià, Micky Rosenfeld.

Els agressors portaven ganivets, una pistola i dues metralladores Carl Gustav.

El servei d'emergències Magen David Adom (MDA, Estrella de David Roja, equivalent a la Creu Roja) ha traslladat a un centre hospitalari proper a dos ferits de gravetat per arma de foc i un tercer lleu per metralla.

L'incident s'ha produït al voltant de les 07.20 del matí (04.20 GMT) a Jerusalem Est ocupat, després del qual, ll'àrea a la ciutat emmurallada ha quedat clausurada, inclosa l'Esplanada de les Mesquites.

"La policia està indagant la identitat dels tres terroristes. La Muntanya del Temple (com l'anomena la tradició jueva)" continua tancat ", ha declarat Rosenfeld avui divendres de pregària musulmana.