Un home de 71 anys va matar presumptament amb una destral la seva dona, de 66, i després es va suïcidar, segons la Guàrdia Civil, que va obrir una investigació per aclarir els fets. Els dos cossos sense vida van ser trobats al voltant de les nou del matí d'ahir per una filla del matrimoni en el domicili conjugal a Huéscar, un municipi d'una mica menys de 8.000 habitants situat a la zona nord de la província de Granada.

Els primers indicis apunten que l'home va matar la seva dona amb una destral i després es va suïcidar penjant-se. L'home no tenia antecedents per violència de gènere i la Guàrdia Civil no li consten denúncies prèvies per maltractament entre la parella, ni tampoc figuren actuacions judicials als jutjats de Huéscar ni al Centre municipal d'atenció a la dona.

Segons va indicar l'alcalde de Huéscar, José García Giralte, es tractava d'un matrimoni amb dos fills majors d'edat que vivien independitzats. La parella era coneguda al poble perquè va regentar durant molt de temps una carnisseria i una fàbrica d'elaboració d'embotits. Ara ja feia uns quants anys que s'havien jubilat. Segons l'alcalde, els veïns no sabien que hi hagués desavinences entre el matrimoni, i era «habitual veure'ls passejant pel poble».