Un home va colpejar al cap amb un martell a la seva parella sentimental, a la localitat sevillana de El Cuervo, deixant-la inconscient. Després d'això, l'home va patir un atropellament que, pel que sembla, es va tractar d'un intent de suïcidi, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat de premsa.

Els fets van tenir lloc aquest passat diumenge, quan es va rebre un avís a les 20,30 hores alertant d'un presumpte cas de violència masclista. En acudir al lloc, els agents de la Policia Local van trobar a una dona de 47 anys inconscient, amb ferides i amb un fort cop al cap, suposadament propinat amb un martell.

D'aquesta manera, la dona va ser traslladada d'urgència al centre hospitalari d'alta resolució de Lebrija (Chare) i posteriorment a l'Hospital Verge del Rocío de Sevilla.

Els agents van procedir a buscar el presumpte agressor -parella de la dona-, un home de 47 anys, natural del poble sevillà del Cuervo, i identificat com A.C.M. .

Així mateix, cap a les 21,30 hores es rebia l'avís d'un atropellament al pont de l'autopista AP4, en el punt quilomètric 56, on els agents desplaçats van trobar a un home, que va ser traslladat immediatament a l'hospital de Jerez de la Frontera (Cadis), en estat crític, després de ser atropellat per una furgoneta, i que seria el presumpte agressor de la dona.

Segons l'Ajuntament, "tot indica que es va tractar d'un intent de suïcidi". El cas està sent investigat per la unitat de Violència de Gènere de la Guàrdia Civil del Cuervo, en paral·lel amb el grup d'atestats de Jerez, que són els que estan realitzant les investigacions de l'atropellament.

L'alcalde del Cuervo, Francisco Cordero, ha condemnat amb "rotunditat" el presumpte acte de violència de gènere succeït al municipi, "mostrant el seu suport a la dona ferida de gravetat".

El primer edil, que també és delegat d'Igualtat i Benestar Social, ha assenyalat que, encara que del presumpte agressor no consten denúncies per part de la seva parella, si es té constància d'una ordre d'allunyament, "de fa temps, sobre la seva parella anterior ".

Així mateix, l'alcalde ha condemnat amb rotunditat qualsevol acte de violència masclista, ressaltant que "no podem quedar-nos de braços creuats davant el coneixement de qualsevol acte de violència que s'exerceixi sobre les dones, sigui de la gravetat que sigui".

De la mateixa manera, Francisco Cordero ha subratllat que "la violència contra les dones, malauradament, està massa present en el nostre entorn", de manera que "és obligació de tots lluitar per eradicar-la".