L'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet ha assegurat aquest dissabte que desconeix on són els 10 milions d'euros desviats del Palau de la Música i que encara no han aparegut. "Els deu milions que falten? No ho sé. Déu me'n guard. Si ho sàpigues ja ho hagués dit. No sé si han fet bé els números. Hi havia molta gent que cobrava en negre", ha assenyalat Millet en una breu conversa telefònica a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio.

L'expresident del Palau no ha volgut opinar sobra la possibilitat que acabi la presó i sobre la sentència del judici del cas Palau ha afirmat que no està preocupat. "Diuen que sortirà al setembre o a l'octubre. No en tinc ni idea. Que surti quan Déu vulgui. Estic esperant a veure què diuen com qualsevol altre", ha etzibat Millet, que ha aprofitat l'ocasió per reiterar que no es troba bé de salut i que no pot sortir de casa. "Estic malament de l'esquena i amb prou feines puc caminar 10 o 20 metres", ha lamentat l'expresident del Palau.

"Tinc 82 anys i els anys no perdonen. No puc ni nedar. Si tinc molta calor m'he de posar a la piscina com si em dutxés", ha finalitzat Millet.