La Policia Local de Miguelturra (Ciutat Real) ha detingut un conductor de 30 anys per atacar als agents de policia, que li havien requerit realitzar una prova d'alcoholèmia, a la qual es va negar donant puntades, cops de cap i, fins i tot, mossegant.

Segons han informat avui a Efe fonts municipals, l'arrestat J.T.C., veí de Miguelturra, se li ha instruït un atestat com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat i per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Els fets van tenir lloc a les 2.00 hores de la matinada de dissabte passat, 22 de juliol, quan dos agents que circulaven amb el vehicle oficial es van veure sorpresos per un turisme que els va obligar a fer una maniobra evasiva per evitar topar amb ell.

Després de perseguir al vehicle i procedir a la seva immobilització, els agents van observar que el conductor presentava símptomes d'embriaguesa.

Quan els policies procedien a informar sobre l'obligatorietat de sotmetre's a la prova d'alcoholèmia legalment establerta, el conductor va adoptar una actitud agressiva, abalançant-se sobre els agents propinant puntades de peu, cops de cap i mossegades.

El detingut va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil de Miguelturra i posteriorment va ser posat a disposició judicial.

Un dels agents va patir diverses contusions de caràcter lleu, per les quals va haver de ser atès al centre de salut de la localitat.