Renfe ha cancel·lat un total de 274 trens AVE i de Mitja i Llarga Distància a causa de la vaga convocada per aquest divendres pel sindicat CGT, segons la resolució de serveis mínims aprovada pel Ministeri de Foment i comunicada per la companyia ferroviària estatal.

Durant la vaga circularan un total de 277 trens AVE i de Llarga Distància, de manera que els serveis mínims arriben al 77% dels combois. Per la seva banda, en els trens de Mitja Distància aquests serveis mínims arribaran al 65%, el que suposa un total de 365 circulacions.

Per als trens de Rodalies aquests serveis mínims s'han xifrat en un percentatge d'entre un màxim del 75% en horari punta i un màxim del 50% del servei habitual a la resta del dia. Mentrestant, per als trens de mercaderies s'ha establert un percentatge del 20% del servei habitual.

Als viatgers afectats per trens suprimits, Renfe els oferirà, sempre que sigui possible, viatjar en un altre tren en l'horari més aproximat a l'adquirit. A més, si no volen fer viatge, també podran anul·lar o canviar per una altra data el seu bitllet sense cap cost a través dels canals de venda de Renfe.