La família del manter senegalès Mor Sylla, mort a Salou (Tarragonès) l'11 d'agost del 2015 en el marc d'una operació dels Mossos d'Esquadra contra el top manta, tornaran a fer una concentració pacífica, aquest proper divendres, per reclamar «justícia» i que es reobri el cas.

L'acte reivindicatiu es va convocar a la plaça de la Pau i es farà entre les 10:00 i les 13:00 hores. Ibrahima Sylla, germà del manter mort, està treballant per aconseguir els visats perquè la dona de Mor i la seva filla de quatre anys, que viuen al Senegal amb la mare dels germans Sylla, puguin assistir-hi.

Ibrahima Sylla va fer una crida a tota la comunitat senegalesa del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre a participar en la concentració, així com a tothom que vulgui donar suport a la família. «Hem patit una injustícia i ha arribat el moment de parlar clar», segons va avançar a l'ACN, Ibrahima Sylla.

El germà de Mor Sylla va assegurar que és el moment de «trencar el silenci» i continuar lluitant contra les autoritats judicials que van arxivar el procediment penal.