Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió que va tenir lloc la matinada de dissabte en una discoteca de Lloret de Mar, on un jove de 22 anys i de nacionalitat italiana va resultar ferit molt crític.

La policia va rebre l'avís cap a les tres de la matinada de dissabte, arran d'una baralla que va produir-se dins el local. Fonts properes a la investigació van confirmar a l'ACN que les càmeres de seguretat de la discoteca van gravar com tres nois van donar cops de puny i puntades de peu al jove italià i li van colpejar també el cap.

La policia va detenir ahir els tres presumptes autors de l'agressió, els quals són de nacionalitat francesa. Per la seva part, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la víctima, en estat molt crític, a l'hospital Doctor Trueta de Girona. Les mateixes fonts van apuntar que la vida del jove corre perill.

Un cas puntual

Després de l'incident, l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar va lamentar els fets però va deixar clar que es tracta d'un cas puntual. El seu president, Nino Gómez, va reconèixer que aquestes accions «embruten el nom de Lloret», i va lamentar que «es multipliqui i es magnifiqui» qualsevol succés que passa a la localitat. Gómez va recordar que l'associació fa campanyes de civisme a bars, restaurants, discoteques i altres locals per «millorar» el turisme que visita el municipi.