Un incendi als marges de la via va obligar a tallar la C-32 a l'altura de Mataró durant una hora i mitja, entre tres quarts de dotze i un quart de dues del migdia. Un cop van detectar l'incendi, les autoritats van decidir tallar l'autopista en els dos sentits, fet que va provocar fins a 3 quilòmetres de retencions, però a partir dels treballs de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat es van anar reobrint els carrils, primer els de sentit sud i posteriorment dos en sentit nord, fins que finalment el trànsit es va normalitzar cap a un quart de dues de la tarda, mentre que al voltant de les dues l'incendi va quedar extingit.

Paral·lelament, a l'autopista AP-7 a l'altura de Tarragona, un incendi va cremar 0,5 hectàrees al llarg de 120 metres de marge de la carretera, fet pel qual es va decidir tallar un carril en sentit Barcelona, fet que va provocar que hi hagués mig quilòmetre de retencions. Cap a un quart de dues del migdia es va exitingir l'incendi i es va reobrir el carril, i la circulació es va normalitzr totalment.

Finalment, a Sant Martí de Riucorb es va declarar un incendi forestal pels volts de les 11 del matí, de baixa intensitat, que va ser controlat en poc temps.