Un adult va morir ahir, un nen va quedar ferit en estat crític i dues persones més van resultar ferides de gravetat en un accident ocorregut ahir a la tarda a l'A-2, al seu pas pel terme municipal de Lleida.

Segons va informar ahir el Servei d'Emergències Mèdiques, en el sinistre hi va haver diversos turismes implicats, entre els quals un camió que no transportava mercaderies perilloses, segons van assenyalar els bombers.

Un helicòpter medicalitzat va traslladar el menor ferit fins a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que els altres dos ferits en l'accident van ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital Arnau de Vilanova, de Lleida.

L'accident va generar retencions de fins a 5 quilòmetres a l'A-2. En concret, l'accident va obligar a tallar un carril en sentit Barcelona de l'autovia, i això va ser el que va provocar les aturades.

En les tasques de rescat hi van participar sis dotacions dels Bombers, almenys tres dels Mossos d'Esquadra i quatre unitats i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) des de les sis de la tarda, quan es va rebre l'avís del sinistre.