La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha demanat l'ingrés a la presó incomunicada i sense fiança del primer detingut pels atemptats de Catalunya que ha declarat davant del jutge Fernando Andreu, Mohammad Houli Chemlal, el membre de la cèl·lula que va quedar ferit al xalet d'Alcanar (Montsià).

Així ho han informat fonts fiscals una vegada conclosa la declaració de Chemlal, qui, segons fonts pròximes a la seva defensa, ha respost a tot el que se li ha preguntat.

Després de la seva declaració, el seu advocat, del torn d'ofici de l'Audiència Nacional, ha demanat que se'l deixi lliure amb diverses mesures cautelars, però la Fiscalia ha sol·licitat el seu ingrés a la presó, un assumpte que resoldrà el jutge al concloure totes les declaracions.

El segon detingut a declarar ho farà a partir de les 15.00 hores, quan tornen a estar citats els advocats després d'una pausa per menjar.

Quatre fiscals de l'Audiència Nacional, inclòs el fiscal en cap, Jesús Alonso, estan assistint a la declaració davant del jutge dels detinguts en relació amb els atemptats de Barcelona i Cambrils (Baix Camp).