El líder de Ciutadans, Albert Rivera, va anunciar que dilluns vinent el seu partit presentarà al Congrés dels Diputats la proposta de limitació de mandats del president del govern, i va assegurar que tirarà endavant «amb suport o sense suport del PP».

El president de Ciutadans va defensar ahir fer reformes que segueixin avançant en la regeneració democràtica, i va ser en aquest context en el qual va anunciar la presentació dilluns de la proposta que defensa el seu partit per limitar a vuit anys la durada del mandat del cap de l'executiu.

Perquè pugui tirar endavant va instar el PSOE i Podem a donar-li suport, «perquè no es pot demanar una cosa als mítings i després impedir les reformes democràtiques que necessita Espanya». En espera de saber què faran aquestes forces polítiques, es va mostrar convençut que la seva iniciativa tirarà endavant encara que s'hi oposi el Partit Popular, perquè va recordar que no té prou escons per a impedir-ho.

El líder de Ciutadans va criticar el «xou» viscut, segons el seu parer, en el ple extraordinari del Congrés dels Diputats, perquè considera que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, havia fet un «míting» i no s'havia referit ni un cop al cas Gürtel, motiu pel qual havia estat convocat.