Els Mossos d'Esquadra investiguen la composició i l'origen d'un líquid que va aparèixer ahir en un comboi de la línia 3 del metro barceloní i queva causar una irritació lleu als ulls d'un conductor, va informar el cos policial.

L'incident va tenir lloc a l'estació de Lesseps, que a causa d'unes obres de manteniment és final de parada provisional d'aquesta línia, quan tots els passatgers n'havien descendit i el conductor també va baixar per traslladar-se a l'altre extrem del comboi i va veure el líquid sospitós. En acostar-s'hi per comprovar què era, el conductor va tenir una lleugera irritació, motiu pel qual va ser atès a la mateixa andana i no va requerir el trasllat a un centre sanitari. Els Mossos feien anit les comprovacions necessàries per determinar la composició del líquid i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va suspendre el servei entre Diagonal i Lesseps, però va oferir un servei alternatiu en autobús.

A causa de les obres de manteniment ja previstes per a aquestes dates, la Línia 3 circula entre Zona Universitària i Lesseps, i entre Vall d'Hebron i Trinitat Nova.